Ράνγκνικ: «Θα μείνω στη Γιουνάιτεντ μετά το τέλος της σεζόν»

Ράγκνικ: «Κατηγορούμε μόνο τους εαυτούς μας για τον αποκλεισμό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι (1-1) στο Ολντ Τράφορντ απομένουν μόλις τρία παιχνίδια για τον Ραλφ Ράνγκνικ ως προπονητής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ. Ωστόσο, το τέλος της ηγεσία δεν σηματοδοτεί αυτόματα και την αποχώρηση του 63χρονου από τον σύλλογο.

Ο Γερμανός τεχνικός αποτέλεσε προσωρινό διάδοχο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με την ελπίδα να καταφέρει να εξασφαλίσει τον τερματισμό στην τετράδα και κατά συνέπεια την έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Ο Έρικ τεν Χαχ είναι ο εκλεκτός των κόκκινων διαβόλων που από το τέλος της σεζόν θα βρεθεί στο τιμόνι της ηγεσία της ομάδας, με τον Ράνγκνικ ωστόσο να μένει, αναλαμβάνοντας διαφορετικό πόστο.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος, διαψεύδοντας μάλιστα τις φήμες που τον συνέδεαν με την εθνική Αυστρίας.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σίγουρα θα συνεχίσω στο τέλος της σεζόν, έχοντας συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα» είπε ο Ράνγκνικ στο Sky Sports και πρόσθεσε:

«Δεν είπα ότι θα ήμουν σε ένα μεγάλο πόστο, αλλά σίγουρα συμφωνήσαμε για το περιεχόμενο αυτού και τον χρόνο του νέου ρόλου μου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει με τον Έρικ τεν Χαχ, πιθανότατα θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βοηθήσω να αλλάξουν τα πράγματα για το μέλλον. Προφανώς και θέλω να το κάνω και είμαι έτοιμος να βοηθήσω τόσο τον Έρικ όσο και οποιονδήποτε στον σύλλογο, προκειμένου να αλλάξω τα πάντα προς το καλύτερο».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X