Οριστικό: Συμφωνία ΑΕΚ-Αλμέιδα για 2+1 χρόνια!

Οριστικό: Συμφωνία ΑΕΚ-Αλμέιδα για 2+1 χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο εκλεκτός που θα βάλει την ΑΕΚ στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με τον Ματίας Αλμέιδα ώστε να είναι αυτός ο επόμενος προπονητής της!

Από χθες ξεκίνησε η αναταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον η συμφωνία έχει οριστικό χαρακτήρα με τον Αργεντινό τεχνικό να αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο να βάλει την Ένωση σε μια νέα σελίδα της ιστορίας της.

Η συμφωνία ανάμεσα σε Αλμέιδα και ΑΕΚ αφορά συνεργασία δύο χρόνων με οψιόν για ακόμα έναν. Το γνωστό πλέον συμβόλαιο για «2+1 χρόνια».

Πλέον ο 48χρονος προπονητής αναμένεται σύντομα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του ίδιου και του επιτελείου του με την ΑΕΚ.

Οι τις οικονομικές απολαβές του Αλμέιδα αναμένεται να φτάνουν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν. Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι αμοιβές των συνεργατών του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του -αν όχι όλοι οι πιο σημαντικοί- θα παρακολουθήσουν τα ματς της ΑΕΚ από κοντά. Αν όχι από την Τούμπα, τότε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (08/05) στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να έχουν καλύτερη άποψη για την ομάδα και το διαθέσιμο υλικό.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αργεντινός τεχνικός είναι απόλυτα διαβασμένος για την ΑΕΚ. Πάνω από ένα μήνα γνωρίζει, συζητάει και τσεκάρει τα πολλά δεδομένα που έχει στα χέρια του για το υλικό και τους παίκτες. Κι αυτό μαζί με το ταξίδι του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των διοικούντων την Ένωση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X