ΣΟΚ για την ΑΕΚ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Τέλος η σεζόν για Αραούχο!

ΣΟΚ για την ΑΕΚ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Τέλος η σεζόν για Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Δύσκολα θα προλάβει τα επόμενα φετινά ματς της ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Σέρχιο Αραούχο, καθώς υπέστη θλάση!

Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό και ακολούθησε θεραπεία.

Ο Αραούχο επί της ουσίας θα χάσει όλα τα ματς μέχρι τη λήξη της σεζόν, καθώς απομένουν περίπου 20 ημέρες. Τα πάντα βέβαια θα φανούν από το πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, την επόμενη εβδομάδα σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» αναφορικά με την Ευρώπη υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια έχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα έχει έναν ακόμη τελικό για την Ευρώπη, κόντρα στον Αρη στο Χαριλάου και κλείνει τη χρονιά στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Λογικά όλα αυτά τα ματς η ΑΕΚ θα κληθεί να τα δώσει χωρίς τον Αραούχο, με τον Οφρυδόπουλο να  επιστρατεύει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αγωνίστηκε για ελάχιστα λεπτά και με ειδικά γυαλιά στο τελευταίο παιχνίδι στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται.

Από εκεί και πέρα ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.30.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X