Ποιότητα και εμπειρία κρίνουν τους Ευρωπαϊκούς ημιτελικούς

Ποιότητα και εμπειρία κρίνουν τους Ευρωπαϊκούς ημιτελικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τρίτη στο «Ετιχαντ» παρακολουθήσαμε ένας παιχνίδι… έπος ανάμεσα στην καλοδουλεμένη ποδοσφαιρική «μηχανή» του Πεπ Γκουαρδιόλα και την «Βασίλισσα της Ευρώπης» με τον πιο καυτό σέντερ φορ της φετινής διοργάνωσης.

Ένα παιχνίδι που μας άφησε καθηλωμένους και σε αναμμένα… κάρβουνα για τον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Την Τετάρτη, η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της απέναντι στην Βιγιαρεάλ και πήρε σημαντικό προβάδισμα για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος ενδέχεται να είναι μία Αγγλική μονομαχία ανάμεσα στις δύο καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτήν την στιγμή στον πλανήτη.

Ο μεγάλος τελικός της 28ης Μαΐου έχει όλα τα φόντα να είναι ο πιο συναρπαστικός των τελευταίων ετών, όποιες -τελικά- ομάδες και αν πάρουν μέρος σ’ αυτόν!

Προγνωστικά Λειψία – Ρέιντζερς

Μελετώντας εντελώς ψυχρά την αναμέτρηση στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα», η επιτυχημένη πορεία της Ρέιντζερς στην διοργάνωση και τα όσα έχει επιτύχει ως τώρα, δεν δικαιολογούν αποδόσεις της τάξης του 1.30 στην Λειψία.

Βέβαια, οι απουσίες που προέκυψαν στην πλευρά των Σκωτσέζων «φρενάρουν» κάθε σκέψη κόντρας, ενώ και το διαφαινόμενο (με βάση την μέχρι τώρα εικόνα της Ρέινζερς) goal/goal σε αποδόσεις αουτσάιντερ πάει… περίπατο λόγω των προαναφερθέντων απουσιών στην επίθεση των φιλοξενούμενων (εκτός οι 2 πρώτοι σκόρερ: Μορέλος & Ρουφ).

Προγνωστικά Φέγενορντ – Μαρσέιγ

Η ευχάριστη έκπληξη του Europa Conference League, Φέγενορντ κόντρα στην έμπειρη Μαρσέιγ.

Οι Ολλανδοί θα έχουν την στήριξη των οπαδών τους οι οποίοι δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα, ωστόσο το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στην Μαρσέιγ του Σαμπαόλι. Και το κυριότερο είναι ότι η δυναμική των Γάλλων δεν έχει καμία σχέση με τους αντιπάλους που αντιμετώπισε μέχρι στιγμής η Φέγενορντ (Παρτιζάν – Σλάβια Πράγας).

Κατά την άποψή μου, οι Γάλλοι αδικούνται από τις προσφερόμενες αποδόσεις και δεν είναι τόσο αουτσάιντερ σήμερα όσο μαρτυρά το 3.58 του Pamestoixima.gr.

Τα αμυντικά θέματα των Ολλανδών σε συνδυασμό με την επιθετική ποιότητα των Γάλλων, είναι ένα ζήτημα που ενδεχομένως θα φέρει σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους που μπορεί να έχουν τον ενθουσιασμό ευρισκόμενοι για πρώτοι φορά μετά από πολλά χρόνια στα ημιτελικά μεγάλης διοργάνωσης αλλά έχει αποδειχτεί πως πολλές φορές πως τέτοιες συνθήκες γυρνάνε… μπούμερανγκ.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, εσχάτως έχει βελτιώσει αισθητά τις αμυντικές της επιδόσεις και αν καταφέρει να διαχειριστεί την πίεση που θα της ασκηθεί νωρίς, θα βρει ανοιχτούς χώρους στη συνέχεια και έχει τύχες να φύγει με ένα μεγάλο αποτέλεσμα από την Ολλανδία.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές:

Μονό Pamestoixima.gr:

28/4 – 22:00 – Φέγενορντ – Μαρσέιγ; 2 (3.58) με 10 μονάδες

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X