Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει τον Μαγκουάιρ για αρκετές εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο γόνατο

Μαγκουάιρ: Ανανεώνει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο και ενδέχεται να απουσιάσει από το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Τίποτα δεν πάει καλά για τον Χάρι Μαγκουάιρ τη φετινή σεζόν. Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος έχει υποπέσει και σε αρκετές άσχημες εμφανίσεις με αποτέλεσμα να απειλητικό mail για βόμβα στο σπίτι του, φαίνεται ότι τώρα θα χρειαστεί να μείνει και στα «πιτς» μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ραλφ Ράνγκνικ, ο Άγγλος διεθνής ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

«Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Τσέλσι. Εχει κάποια προβλήματα με το γόνατό του. Δεν προπονήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες», είπε ο Γερμανός προπονητής σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της Daily Mail, ο τραυματισμός του Μαγκουάιρ φαίνεται πιο σοβαρός από όσο νόμιζαν στην Γιουνάιτεντ, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να παραμείνει εκτός γηπέδων μέχρι το τέλος της σεζόν. Ως εκ τούτου, θα χάσει τους τελευταίους τέσσερις αγώνες της Premier League.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X