NBA: «Καθάρισαν» τους Μπουλς με φοβερό Αντετοκούνμπο οι Μπακς και τώρα... Σέλτικς (VIDEO)

NBA: «Καθάρισαν» τους Μπουλς με φοβερό Αντετοκούνμπο οι Μπακς και τώρα... Σέλτικς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία διάθεση να επιστρέψουν στο Σικάγο για έκτο ματς δεν είχαν οι Μπακς. Οι πρωταθλητές με σβηστές μηχανές επικράτησαν των Μπουλς με 116-100 και με 4-1 προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Σέλτικς. To πρώτο ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή στη Βοστώνη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο κορυφαίος για το Μιλγουόκι έχοντας 33 πόντους (11/14 βολές, 11/13 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε μόλις 30 λεπτά. O Πατ Κόνατον είχε 20 πόντους με 6/9 τρίποντα, ο Μπόμπι Πόρτις 14 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ 10 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ.


Για τους Μπουλς, που ολοκλήρωσαν τη σεζόν αγωνιζόμενοι χωρίς τους τραυματίες Λόνζο Μπολ και Άλεξ Καρούζο αλλά και χωρίς τον Ζακ ΛαΒίν λόγω κορωνοϊού, ο Πάτρικ Γουίλιαμς είχε 23 πόντους, ενώ ο Νίκολα Βούτσεβιτς πρόσθεσε άλλους 19 με 16 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ο Greek Freak έδωσε τον τόνο από νωρίς με 15 πόντους στην πρώτη περίοδο, με τους Μπακς να φτάνουν στο 49-20 στη δεύτερη περίοδο. Το Σικάγο αναθάρρησε και στις αρχές της τρίτης περιόδου πλησίασε στο -11 (66-55), ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με διαδοχικά τρίποντα, πρώτα από τον Πόρτις και μετά από τον Κόνατον, αποσπάστηκαν και πάλι και δεν απειλήθηκαν ως το τέλος.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X