Ενίσχυση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιδιώξει ο Μουρίνιο

Ενίσχυση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιδιώξει ο Μουρίνιο
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα προσπαθήσει να αγοράσει παίκτες από την Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχοντας γνώση του αγγλικού πρωταθλήματος γνωρίζει ότι το επίπεδο είναι υψηλό. Οι Έιμπραχαμ και Μέιτλαντ-Νάιλς που αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της Ρόμα και θα επιδιώξει και φέτος να ενισχυθεί από ομάδες του Νησιού.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως επηρέασε τον Πορτογάλο προπονητή, με την Corriere dello Sport να υποστηρίζει πως σκοπεύει και στην προσεχή μεταγραφική περίοδο να διεκδικήσει παίκτες από την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας θεωρώντας πως διαθέτουν “ποιότητα, αντοχή και δυναμισμό”.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό δημοσίευμα, ο special one έχει στρέψει τις κεραίες του προς το Μάντσεστερ και στην πρώην ομάδα του, την Γιουνάιτεντ, έχοντας βάλει στο μάτι τρεις παίκτες που -εκτός συνταρακτικού απροόπτου- θα κουνήσουν μαντήλι από τους κόκκινους διαβόλους.

Αυτοί είναι οι Νεμάνια Μάτιτς, Ερίκ Μπαγί και Ντιόγκο Ντάλοτ, με τους τρεις παίκτες να είναι στον αέρα ενόψει των σαρωτικών αλλαγών που αναμένεται να φέρει στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ ο Έρικ τεν Χαχ και τον Μουρίνιο να ενδιαφέρεται να τους εντάξει στο δυναμικό των τζαλορόσι, όπως και τον Ντάγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X