ΑΕΚ: Το ΟΑΚΑ κατάμεστο από Ενωσίτες, η απίστευτη διαιτητική παρωδία (VIDEO)

ΑΕΚ: Το ΟΑΚΑ κατάμεστο από Ενωσίτες, η απίστευτη διαιτητική παρωδία (VIDEO)

Ο διαιτητής Ερικσον δεν μέτρησε το αυτογκόλ του Καλκατέρα μετά από κόρνερ της ΑΕΚ, αφού σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 η ΑΕΚ προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της και να βρει ξανά ισορροπία εντός και εκτός συνόρων. Οι δυσκολίες πολλές και κάποιες φορές ανυπέρβλητες. Όπως το εμπόδιο της σπουδαίας Ιντερ Μιλάνου, στον πρώτο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1986-87. Η ΑΕΚ έπεσε πάνω της και όλα έμοιαζαν χαμένα από χέρι έπειτα από το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Τζουζέπε Μεάτσα. Η Ιντερ του μεγάλου Ρουμενίγκε, του Πασαρέλα και του Αλτομπέλι, επικράτησε με καθαρό σκορ πρόκρισης.

Ωστόσο, στη ρεβάνς της Αθήνας ο κόσμος της ΑΕΚ πίστεψε στο θαύμα. Το ΟΑΚΑ, έδρα της Ενωσης εκείνη τη σεζόν, γέμισε ασφυκτικά από 70.000 Ενωσίτες μια μέρα σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια. Ηταν το πρώτο παιχνίδι που η ΑΕΚ κατάφερε να γεμίσει το Ολυμπιακό στάδιο, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα. Το γκολ του Πασαρέλα από νωρίς, αν και υπήρχε παίκτης της Ιντερ σε θέση οφσάιντ, έγειρε την πλάστιγγα.

Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω. Η ομάδα που μια χρονιά πριν είχε υποτάξει στο ίδιο γήπεδο την Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε τους Ιταλούς στο μισό γήπεδο. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Χόκαν Σάντμπεργκ πηδά ψηλότερα απ’ όλους στο πρώτο δοκάρι, παίρνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα. Προς γενική κατάπληξη, ο Σουηδός διαιτητής, Ερικσον σφυρίζει το τέλος του…ημιχρόνου. Το ΟΑΚΑ παγώνει, η ευκαιρία να μπει ξανά η ΑΕΚ στο παιχνίδι χάνεται.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X