Νικολαΐδης: «Είναι η στιγμή για την οποία δουλέψαμε όλη την χρονιά»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΟ Δράμας
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, μίλησε στο aek.gr για τον πρώτο φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Όπως ανέφερε ήρθε η στιγμή για την οποία δουλεύουν όλη την χρονιά και είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα για να σηκώσουν την πρώτη κούπα: «Έρχεται ένα ακόμα Final 4, που ουσιαστικά είναι ο ένας από τους δύο στόχους της ομάδας από την πρώτη μέρα προετοιμασίας της. Είναι η στιγμή που δουλεύεις μια χρονιά ολόκληρη, για τους κόπους σου, για τον ιδρώτα σου, για τον κόσμο σου, για την οικογένειά σου. Είμαστε 100% προσηλωμένοι στο στόχο μας, καθώς προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό για το παιχνίδι της Παρασκευής. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που παίζουμε, είτε παίζαμε στην Ευρώπη, είτε στην Ελλάδα. Εμείς από τη μεριά μας, είμαστε έτοιμοι, έχουμε αναλύσει τα παιχνίδια που έρχονται και πάμε στην Κοζάνη προσηλωμένοι και πανέτοιμοι. Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Είσαι τρεμπλούχος, είσαι πρωταθλητής Ελλάδος και Κυπελλούχος Ελλάδος… Στα λόγια είναι όλα εύκολα. Έχουμε απλά να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X