Αγωνία για Αραούχο - Φόβοι για θλάση!

Αγωνία για Αραούχο - Φόβοι για θλάση!
Photo Credits: INTIME

Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνία επικρατεί στην ΑΕΚ καθώς ο Σέρχιο Αραούχο αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή προπόνηση.

Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα και αποχώρησε από την προπόνηση με ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό.

Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση από το ιατρικό τμήμα της Ένωσης, ωστόσο όπως είναι λογικό υπάρχει αρκετή αγωνία.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και την επόμεη εβδομάδα σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» αναφορικά με την Ευρώπη υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αγωνίστηκε για ελάχιστα λεπτά και με ειδικά γυαλιά στο τελευταίο παιχνίδι στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται αν χρειαστεί να τον επιστρατεύσει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ελείψει Αραούχο.

Το τελευταίο «γεμάτο» ματς του Ιρανού με την ΑΕΚ χρονολογείτια πίσω στις 20 Φεβρουαρίου, όταν αγωνίστηκε 90 λεπτά με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε, έχει 45′ με τον Παναθηναϊκό, 9′ με τον ΠΑΟΚ, 23′ με τον Αστέρα Τρίπολης, 6′ ξανά με τον ΠΑΟΚ και 3′ με τον ΠΑΣ την προηγούμενη εβδομάδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X