Αποθέωσε Μπενζεμά ο Βινίσιους: «Του αξίζει η Χρυσή Μπάλα»

Αποθέωσε Μπενζεμά ο Βινίσιους: «Του αξίζει η Χρυσή Μπάλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βινίσιους Τζούνιορ αποθέωσε τον Καρίμ Μπενζεμά για την τρομερή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

O 34χρονος Γάλλος επιθετικός έχει σκοράρει εννέα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των «νοκ άουτ» του Champions League και με τα δύο που σκόραρε στο «Έτιχαντ» έγινε ο πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης με 14 γκολ, καθώς ξεπέρασε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έμεινε στα 13.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Πολίτες, ο Βινίσιους αποθέωσε τον Μπενζεμά, τονίζοντας πως είναι ο… αδερφός του, ενώ έδωσε την ψήφο του στον συμπαίκτη του για την Χρυσή Μπάλα.

«Τι να πως για τον Καρίμ; Είναι ένας απίθανος ποδοσφαιριστής, είναι ο αδερφός μου. Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσουμε τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Champions League και ο Καρίμ αξίζει να πάρει την Χρυσή Μπάλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X