Κλοπ: «Η Λίβερπουλ δεν θα κάνει το λάθος να υποτιμήσει τη Βιγιαρεάλ»

Κλοπ: «Η Λίβερπουλ δεν θα κάνει το λάθος να υποτιμήσει τη Βιγιαρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο ημιτελικό της Λίβερπουλ με την Βιγιαρεάλ τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου κόντρα στους Ισπανούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ:

«Μπορεί να δημιουργήθηκε ένα μικρό πλεονέκτημα για τη Βιγιαρεάλ, όταν η Γιουβέντους ή η Μπάγερν ίσως την υποτίμησαν, αλλά αυτό δεν θα συμβεί με εμάς. Θέλουν να είναι μέρος του τελικού, αλλά είναι το ίδιο σημαντικό για εμάς.»

Είναι ξεχωριστό. Είναι τρελό, ένα τεράστιο παιχνίδι. Τόσοι προπονητές, παίκτες δουλεύουν όλη τους τη ζωή και δεν το πλησιάζουν. Πρέπει να το αγαπάμε και να το απολαμβάνουμε.

Έχουμε αναλύσει σωστά τη Βιγιαρεάλ. Σέβομαι τον Ουνάι και την ομάδα του. Τους παρακολούθησα. Είναι ένας προπονητής με εμμονή στις λεπτομέρειες. Διαφορετικοί τρόποι να πιέζεις και να αντιδράς σε διαφορετικά αποτελέσματα».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X