Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς
Photo Credits: INTIME

Στόχο να ενισχύσει την μεσαία γραμμή έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια βασική αδυναμία της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η έλλειψη ποιότητας στο χώρο του κέντρου και θα προσπαθήσει να ενισχυθεί το καλοκαίρι με βασικό υποψήφιο τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι Άγγλοι ετοιμάζονται να κάνουν επίσημη πρόταση στη Λάτσιο για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, τον οποίο μάλιστα έχουν παρακολουθήσει από κοντά άνθρωποι της ομάδας στα τελευταία του παιχνίδια.

Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί η περίπτωσή του, καθώς για τον Σέρβο μέσο ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους από τη Serie A όπου αγωνίζεται, αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν που αναμένεται να κάνει rebuild το καλοκαίρι, με τους Ρωμαίους να αναμένεται να ζητήσουν περίπου 70 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Τη φετινή σεζόν ο 27χρονος χαφ έχει καταγράψει 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λάτσιο, έχοντας βρει δίχτυα 9 φορές, ενώ έχει μοιράσει παράλληλα και 12 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X