Γιουβέντους: Έφτασε τον Ρονάλντο στα γκολ στη Serie A o Πάολο Ντιμπάλα

Ντιμπάλα: Διαθέσιμος κόντρα στην Ιντερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Δευτέρας ο Πάολο Ντιμπάλα ισοφάρισε ένα ακόμη ρεκόρ με τους «Μπιανκονέρι».

Με το γκολ του ενάντια στην Σασουόλο έγινε ο δέκατος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που φτάνει τα 81 τέρματα, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Στο παρελθόν μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πετύχει τόσα τέρματα στη Serie A με τη φανέλα των «μπιανκονέρι».

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αστέρας σημείωσε 101 γκολ σε 134 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Ντιμπάλα μετράει 114 γκολ σε 288 παιχνίδια με τον ιταλικό σύλλογο. Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο Τορίνο για να διευρύνει το ρεκόρ του, μιας και έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την «Γηραιά Κυρία» το καλοκαίρι.

Η Ίντερ, η Ατλέτικο και η Τότεναμ έχουν συνδεθεί με την περίπτωση του Ντιμπάλα και δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους για να τον αποκτήσουν. Τα επόμενα πέντε παιχνίδια (τέσσερα στη Serie A και ο τελικός του Coppa Italia) θα είναι οι τελευταίοι αγώνες Ντιμπάλα με τη φανέλα των Γιουβέντους.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X