Προγνωστικά στοιχήματος: Εμβόλιμη με 3 επιλογές σε υψηλές αποδόσεις

Προγνωστικά στοιχήματος: Εμβόλιμη με 3 επιλογές σε υψηλές αποδόσεις

Ο Germanos του Betmarket.gr κάνει παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις στην Αυστρία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για σήμερα και αύριο έχουμε εμβόλιμη στην Αυστρία. Βασικός λόγος είναι το ότι πραγματοποιείται ο τελικός Κυπέλλου της Αυστρίας την Κυριακή 1η Μαϊου.

Γκρουπ υποβιβασμού

Τέσσερις αγωνιστικές με τη σημερινή έχουν μείνει για το γκρουπ υποβιβασμού και γίνεται «χαμός». Στους 21 βαθμούς βρίσκεται ο πρωτοπόρος (Λίντσερ), στους 15 ο τελευταίος (Άλταχ). Έξι ομάδες που μπορούν να βγουν πρώτες ή τελευταίες και αυτό δίνει τρομερό ενδιαφέρον. Να θυμίσω πως οι πρώτοι δύο παίζουν μεταξύ τους νοκ άουτ παιχνίδι και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον 5ο του γκρουπ πρωταθλητών για ένα εισιτήριο στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ο τελευταίος του γκρουπ παίζει μπαράζ με τον πρωταθλητή της δεύτερης κατηγορίας.

Χάρτμπεργκ – Άλταχ : Σπουδαίο διπλό η Χάρτμπεργκ μέσα στην έδρα της Αντμίρα, που δείχνει να ξυπνάει την κατάλληλη στιγμή. Αντίθετα η Άλταχ έχει κρίσιμες απουσίες σε μια πολύ σημαντική στροφή του πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν θα τερματίσει τελευταία. Κανένας λόγος να μπλέξουμε στοιχηματικά.

Σβαρόφσκι – Λίντσερ : Ακατανόητο το σετ, ειδικά τώρα που επιστρέφει και ο καλός φορ της Σβαρόφσκι Βάττενς. Η Λίντσερ είναι από τις ομάδες που θέλουν 30 τελικές για να σκοράρουν ένα γκολ, ενώ στα μετόπισθεν είναι ασταθέστατες. Στο 4,20 ο άσος.

Ριντ – Αντμίρα : Η Ριντ παίζει την Κυριακή τον πιο κρίσιμο αγώνα των τελευταίων 10 ετών. Προφανώς οι σκέψεις της θα είναι στον τελικό με τη Σάλτσμπουργκ, όμως γνωρίζει και την κρισιμότητα του παιχνιδιού με την Αντμίρα, αφού βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση. Η Αντμίρα έχει να χάσει εκτός έδρας από τον Σεπτέμβρη. Επομένως το 2,87 μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Γκρουπ πρωταθλητών

Σε αυτό το γκρουπ έχουμε ήδη πρωταθλητή, αφού η Σάλτσμπουργκ το πήρε και μαθηματικά. Αντίστοιχα η Στουρμ έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση, ενώ μάχη γίνεται στις πιο κάτω θέσεις για εισιτήριο Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Στουρμ – Σάλτσμπουργκ: Πρωταθλήτρια η Σάλτσμπουργκ μετά και το 5-0 επί της Αούστρια και πλέον έχει όλη την ηρεμία να αφοσιωθεί στο ματς με τη Ριντ την Κυριακή για να πανηγυρίσει το νταμπλ. Προφανώς και ο προπονητής θα προφυλάξει πολλούς παίκτες ενόψει Κυριακής, κανένας λόγος να ρισκάρει τραυματισμό. Αυτό κάνει τον άσο ιδιαίτερα ελκυστικό (4,20), με την Στουρμ να έχει την ποιότητα να πανηγυρίσει νίκη απέναντι στη Σάλτσμπουργκ.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια δεν προκύπτει κάτι στα μάτια μου, σίγουρα πάντως δεν είναι για 6,50 το διπλό της Κλάγκενφουρτ, ενώ στο Βόλφσμπεργκερ θα έδινα καλύτερες πιθανότητες στους «λύκους» να επικρατήσουν της Αούστρια.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το παιχνίδι μου

Patent (1-2-3 σύστημα) (bet365.gr):

26/04 – 19:30 – Βάττενς – Λίντσερ : 1ft(4,20) επί 8 μονάδες *ΠΠ*

26/04 – 19:30 – Ριντ – Αντμίρα : 2ft(2,87) επί 14 μονάδες *ΠΠ*

27/04 – 19:30 – Στουρμ – Σάλτσμπουργκ : 1ft(4,20) επί 8 μονάδες *ΠΠ*

Στις δυάδες από 3 μονάδες (9)

Στην τριάδα 1 μονάδα

Σύνολο 40 μονάδες

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X