Ο Κονέ ξανά στο εξωτερικό!

Ο Κονέ ξανά στο εξωτερικό!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχωρά το θέμα προπονητή και τα μεταγραφικά της και ο Παναγιώτης Κονέ βρέθηκε προ ημερών εκτός Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ακόμη ανοιχτό το μέτωπο του προπονητή με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι πια το φαβορί, αλλά ο Παναγιώτης Κονέ συνεχίσει τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Ο τεχνικός διευθυντής σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr βρέθηκε πριν το Πάσχα ξανά στο εξωτερικό, και όλα δείχνουν ότι αφορούσε αυτό το ταξίδι μεταγραφικό ζήτημα που προχωρά άμεσα η ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς.

Το θέμα προπονητή πάντως είναι πια στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα αποφασίσει για τον «εκλεκτό» του πάγκου της Ένωσης.

Η τελευταία προσπάθεια για Γκαρσία

Ο Αλμέιδα έχει περισσότερες πιθανότητες, αν και το κλαμπ έκανε τις τελευταίες προσπάθειες του για την (πολύ δύσκολη) περίπτωση του Ρούντι Γκαρσία. Ο έμπειρος Γάλλος προπονητής δεν είναι βατή περίπτωση και απαιτείται υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα για το κλαμπ, ώστε να τον πείσει να πατήσει… Ελλάδα.

Πάντως, ανεξάρτητα από το ζήτημα του προπονητή ο Παναγιώτης Κονέ δείχνει πολύ ενεργός στο οργανόγραμμα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και αυτό «φωτογραφίζει» παραμονή του (πιθανόν με άλλες αρμοδιότητες), ενώ δεν υπάρχει «εικόνα» για το μέλλον του Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης πάντως ενεπλάκη στην υπόθεση Αλμέιδα και έδειξε και αυτός ότι έχει πιθανότητες να συνεχίσει στο κλαμπ. Ολα αυτά βεβαίως θα φανούν μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και δεδομένα θα παίξει ρόλο αν βγει η ΑΕΚ στην Ευρώπη ή όχι, διότι στο δεύτερο σενάριο οι αποφάσεις Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα ίσως έχουν… σαρωτικό χαρακτήρα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X