ΑΕΚ: Ο χρόνος της απόφασης κρίνει τον Αλμέιδα

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK after με Καζαντζόγλου - Τσίλη - Τσίμπο και Τσατάλη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει το θέμα του νέου προπονητή για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, γίνεται σαφές πως ο Ματίας Αλμέιδα έχει πάρει ρόλο φαβορί για την ΑΕΚ.

Ωστόσο, εκείνο που θα κρίνει τελικά το μέλλον του Αργεντινού και την ταυτότητα που θα έχει ο πάγκος της ΑΕΚ, είναι ο χρόνος.

Είναι αλήθεια, πως από τη στιγμή που ο Αλμέιδα μπήκε στο αεροπλάνο και έφτασε από την άλλη άκρη του κόσμου για να συναντηθεί με τη διοίκηση της ΑΕΚ και να έχει προσωπική συνέντευξη, έκανε σαφές πόσο πολύ θέλει αυτή την ευκαιρία. Κατά τις πληροφορίες επί της συνάντησης, δεν υπήρξε καμία διαφωνία. Ο Μελισσανίδης ήταν θετικός σε όλα τα αιτήματα που εξέφρασε ο Αργεντινός τεχνικός και υπήρξε εξαιρετικό κλίμα στη συζήτηση.

Ωστόσο, ήταν εξ αρχής δεδομένο για την ΑΕΚ, πως ήταν μια συνάντηση γνωριμίας που ολοκλήρωνε το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Αλμέιδα. Δεν υπήρξε τίποτε τόσο δυνατό που να αλλάξει μονομιάς αυτήν την απόφαση. Οπως δεν είχε συμβεί και στο αντίστοιχο ραντεβού που υπήρξε με τον Λέκο, αλλά και με έναν τρίτο υποψήφιο που φέρεται να έχει έρθει στην Αθήνα ινκόγκνιτο και να έχει περάσει από τη διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα για τον χρόνος της απόφασης κρίνει τον Αλμέιδα για την ΑΕΚ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X