Καιρός: Ηλιόλουστη η Τρίτη - Σε ποιες περιοχές θα ανέβει η θερμοκρασία

Καιρός: Ηλιόλουστη η Τρίτη - Σε ποιες περιοχές θα ανέβει η θερμοκρασία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τρίτη (26/4) ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, αλλά θερμοκρασιακά σε ορισμένες περιοχές της βόρειας και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, θα θυμίζει αρχές καλοκαιριού.

Από το πρωί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, τόσο στα ηπειρωτικά όσο και στα νησιά. Μόνο στη βόρεια Ελλάδα το μεσημέρι θα συννεφιάσει λίγο τοπικά και στα βορειοανατολικά ορεινά, δηλαδή στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 28 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, 26 – 28 στα δυτικά και 28 – 29 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά.

Και στο Αιγαίο οι μέγιστες τιμές θα πλησιάσουν τους 25 – 28 βαθμούς Κελσίου. Πιο ανοιξιάτικες θα είναι και οι ελάχιστες τιμές νωρίς το πρωί, με το θερμόμετρο να δείχνει σε πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές 14 – 16 βαθμούς Κελσίου.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X