
Θρίλερ στην Αθηνών-Κορίνθου με αδέσποτη σφαίρα
Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε ταξί, ενώ βρισκόταν στο 42ο χλμ της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν στο 42ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ο 42χρονος οδηγός άκουσε τον πυροβολισμό και στη συνέχεια διαπίστωσε ότι η σφαίρα έσπασε το παρμπρίζ του οχήματος και καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού.
Η αστυνομία παρέλαβε τη σφαίρα 9 χιλιοστών που εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του, η οποία εστάλη στα εγκληματικά εργαστήρια για την βαλλιστική εξέταση. Παράλληλα, αναζητείται ο δράστης, ενώ εκτιμάται πως πρόκειται για κάποιον που πυροβόλησε στον αέρα, σε γλέντι στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.
Θάνος Τσίμπος: «Ερχεται ενίσχυση για την ΑΕΚ Betsson και όλες οι λεπτομέρειες για το Φάιναλ-4 στην Sunel Arena» (VIDEO)- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή «Tsak attack με Tsil out» με Τσακίρη και Τσίλη! (VIDEO)
- Φιλικό της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Δεν είναι μόνο η ποιότητα, η ταχύτητα, τα νιάτα… Υστερεί δραματικά (και) σε προσωπικότητες
- Κόντε: «Είχα πρόταση από την ΑΕΚ – Μου αρέσει να παίζω στο γήπεδό της»



Η ΑΕΚ σίγουρα ξέρει ήδη τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει

Ανατριχιαστική υπόθεση στο Λας Βέγκας: 26χρονος που βιάστηκε από τη μητέρα του πιστεύει ότι ο αδερφός του είναι παιδί του

AEK Betsson: Μετ’ εμποδίων η προπόνηση, εκτός και ο Σκορδίλης

Ο Χόιλουντ απάντησε για το «Siu» μπροστά στον Ρονάλντο: «Δεν ήθελα να κοροϊδέψω, είναι το είδωλό μου»

«Γιουβέντους, Λειψία και Λεβερκούζεν θέλουν να κάνουν δικό τους τον Χόιλουντ»