Τσέλσι: Η απαραίτητη δέσμευση που θα πρέπει να λάβουν οι υποψήφιοι αγοραστές

Τσέλσι: Η απαραίτητη δέσμευση που θα πρέπει να λάβουν οι υποψήφιοι αγοραστές
Photo Credits: INTIME

Τα ζητούμενα είναι αρκετά για όποιον επιθυμεί να αγοράσει την Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την φυγή του Ρομάν Αμπράμοβιτς αρκετά ονόματα ακούστηκαν για την προεδρία της Τσέλσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky News», όσοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν στους «μπλε» και να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τους, υποχρεούνται να το διατηρήσουν και να μην το παραχωρήσουν έως το 2032! Και ποιος το απαιτεί αυτό; Η αγγλική Κυβέρνηση που διαχειρίζεται την υπόθεση και τη διαδικασία παραχώρησης των μετοχών της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Τώρα πώς βλέπει αυτό το ενδεχόμενο η πλευρά του Ρώσου μεγιστάνα; Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, με καλό μάτι. Είναι κάτι μέσω του οποίου μπορεί να διασφαλιστεί μια σταθερότητα και “κυβερνησιμότητα” στην ομάδα. Η συγκεκριμένη ρήτρα θα τεθεί στους όρους για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των “μπλε”.

Η συγκεκριμένη απαίτηση θα έχει να κάνει μόνο για τους μεγαλομετόχους, όπως αναφέρει μια πηγή ενός εκ των υποψηφίων αγοραστών στο ίδιο Μέσο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X