Ενταση Αρσενίου με Μαλέσκου - «Φταίτε κι εσείς» (VIDEO)

Ενταση Αρσενίου με Μαλέσκου - «Φταίτε κι εσείς» (VIDEO)

Ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» ήταν ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Σάκης Αρσενίου.

Μιλώντας για το ριάλιτι επιβίωσης, ο τραγουδιστής είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου πως βλέπει τι γίνεται στο παιχνίδι και πως αν ήταν μέσα θα έπαιρνε θέση. Μάλιστα, όπως ανέφερε, κάνει αναρτήσεις ενώ παρακολουθεί το Survivor.

«Φταίτε κι εσείς γιατί δίνεται χώρο και πατήματα σε ανθρώπους που πραγματικά παίρνουν θέση άλλων ταλαντούχων ανθρώπων. Θέλω να πω ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που όχι απλά δεν αξίζει τον σχολιασμό τους, δεν αξίζει καν να τους αναφέρετε. Λένε χοντράδες και δεν με ενδιαφέρει αν είναι μέσα ή έξω. Σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχουν φραγμοί και στοπ. Όταν θίγονται προσωπικότητες, όταν δεν υπολογίζουν άνθρωποι και πετάνε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι και θίγονται οικογένειες, δεν υπολογίζουν γυναίκες, δεν υπολογίζουν παιδιά», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.

«Όταν μιλάμε για ένα πρόσωπο και δεν γίνεται με κάποια σκοπιμότητα κακεντρέχειας, αλλά με μια πιο φαν διάθεση, τότε το βλέπεις και το σχολιάζεις και ως τηλεθεατής με άλλο μάτι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ευλογείς γένια ανθρώπων κλπ. Άρα, θέλω να χαλαρώσουμε λίγο…», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν βρίσκω καμία καλοπροαίρετη κίνηση, κανένα χαβαλέ και κανένα χιούμορ σε κανέναν άνθρωπο που μπορεί να θίξει ή να υπονοήσει πράγματα, τα οποία μπορεί να χαλάσουν ανθρώπους. Πραγματικά, έγινα έξαλλος εγώ, τρελάθηκα», είπε ο Σάκης Αρσενίου.

«Μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και για όλο αυτό που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Εσείς κάνετε την δουλειά σας και την ξέρετε καλύτερα. Απλά επειδή εγώ είμαι πολύ ευθύς σαν άνθρωπος. Εγώ με αυτό το πράγμα δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να ασχοληθώ», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Για να καταλάβω κι εγώ, αυτό που μας λες τώρα, όχι κουνώντας το δάχτυλο αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι εμείς τηλεοπτικά, όχι οι παρόντες αλλά γενικά το τι αγγίζουμε εμείς ως θέματα είναι κάτι που δεν επηρεάζει τους παίκτες που είναι μέσα σ’ ένα πρόγραμμα. Ό,τι λέω εγώ αυτή τη στιγμή δεν το ξέρει κανένας Εμμανουήλ, κανένας Τάκης… Αυτό που σχολιάζουμε προκύπτει από την δική τους ζωή. Καταλαβαίνω πως μας το λες, αλλά αισθάνομαι, έλα και λίγο στη θέση μου, λίγο αμήχανα τώρα να σε έχω κοντά μου και να νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση, σε εμένα και την ομάδα μου», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου από την πλευρά της.

«Ξεκαθαρίζω ότι δεν είναι θέμα ομάδας εδώ, προσωπικό, είναι γενικά», απάντησε ο Σάκης Αρσενίου.


AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X