«Έφυγε» πρώην άσος του Ευρωπαίου Απόλλωνα  

«Έφυγε» πρώην άσος του Ευρωπαίου Απόλλωνα  
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηρθε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Αθηνών. Μεταγραφή από τη Ραντ  Βελιγραδίου. Τότε που η Γιουγκοσλαβία άρχισε να διαλύεται.

Ο Μιλένκο Κοβάτσεβιτς έμεινε 3 χρόνια στη Ριζούπολη και πρόλαβε να αφήσει εποχή. Ο Σέρβος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.  Την θλιβερή αυτή είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ Λάρνακας Ο Γιουγκοσλάβος μέσος αγωνίστηκε τόσο στην ομάδα της Λάρνακας, όσο και στην Νέα Σαλαμίνα, όταν και αποχώρησε από την «ελαφρά ταξιαρχία».

Ο Κοβάτσεβιτς από το 1992 ως το 1995 πρόλαβε να γράψει 93 αγώνες και 13 γκολ με τον Απόλλωνα. Ηταν από τους ήρωες της εξόδου του Απόλλωνα στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1994-95. Δυνατός χαφ έκανε ιδανικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή με τον Θεόφιλο Καρασαββίδη. Τότε ο Απόλλωνας τερμάτισε 4ος και ο «Μάλε» κατάφερε έξι γκολ σε μια χρονιά – όνειρο. Δεν έπαιξε με την ομάδα της Ριζούπολης στο ΟΥΕΦΑ αφού έφυγε για την Κύπρο όπου έγραψε ιστορία με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Από τη μέρα που αποσύρθηκε ως την ώρα που έφυγε από τη ζωή ασχολούταν με τις ακαδημίες της Μάτσβα Σάμπατς στην οποία άρχισε και τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X