Τσάβι: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την δεύτερη θέση»

Τσάβι: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την δεύτερη θέση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα της Μπαρτσελόνα με 1-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Camp Nou» χθες το βράδυ σηματοδότησε την πρώτη φορά που ο σύλλογος έχασε τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται πλέον μόνο έναν βαθμό από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της για να εξασφαλίσει τον τίτλο, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι δεύτερη με 63 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τη Σεβίλλη. Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε επίσης από το Europa League νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι με τη μεγάλη πορεία στο πρωτάθλημα και το Europa League», είπε ο Τσάβι στους δημοσιογράφους.

«Καταλαβαίνω ότι δεν είναι τόσο ισχυρό κίνητρο για τους  φιλάθλους να θέλουν και τους παίκτες να παλεύουν για τη δεύτερη θέση. Αλλά πρέπει να είμαστε στο Champions League, θέλουμε να ακούσουμε τη μουσική του Champions League την επόμενη σεζόν. Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται. Στην ιστορία της Μπαρτσελόνα το θέμα είναι να βγαίνει πρώτη, αλλά πρέπει να καταλάβουμε και να παρακινήσουμε τους εαυτούς μας να τερματίσουμε δεύτεροι».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X