Ντρογκμπά: Ηττήθηκε στις εκλογές της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας του

Ντρογκμπά: Ηττήθηκε στις εκλογές της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτυχημένη αποδείχτηκε η προσπάθεια του Ντιντιέ Ντρογκμπά να αναλάβει πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο 44χρονος παλαίμαχος επιθετικός τερμάτισε 3ος στην ψηφοφορία για νέο πρόεδρο και δεν προχώρησε στο 2ο γύρο.

Ο Ντρογκμπά συγκέντρωσε μόλις 21 ψήφους, ενώ ο Γιασίν Ιντρίς Ντιαλό 59 και ο Σορί Ντιαμπατέ 50. Νικητής στο 2ο γύρο αναδείχθηκε ο Ντιαλό, που πήρε το χρίσμα.

Ο Ντρογκμπά επιχείρησε να θέσει υποψηφιότητα από πέρυσι, όμως δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη στήριξη από συλλόγους και αρμόδιους φορείς, όπως ενώσεις παικτών και προπονητών.

Η FIFA επενέβη, θεωρώντας ότι υπάρχουν σκοτεινά σημεία στη διαδικασία, έθεσε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπό τον έλεγχο προσωρινής διοικούσας επιτροπής, η οποία άλλαξε το καταστατικό και τον εκλογικό νόμο.

Τελικά, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά κατάφερε να λάβει μέρος στις εκλογές, αν και τα προβλήματα συνεχίστηκαν. Στις αρχές της εβδομάδας αποχώρησε από debate των τριών υποψηφίων λίγες ώρες πριν προβληθεί στον αέρα, όπως κατήγγειλε η δημόσια τηλεόραση της χώρας. Η συζήτηση διεξήχθη χωρίς την παρουσία του.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X