«Στη λίστα της Μπριζ ο Λέκο»

«Στη λίστα της Μπριζ ο Λέκο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ιβάν Λέκο που βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ παίζει έντονα και στο ρεπορτάζ της Μπριζ, σύμφωνα με Βελγικά και Ολλανδικά ΜΜΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα… ντόμινο εξελίξεων στην Ολλανδία, φέρνει τον Ιβάν Λέκο στο ρεπορτάζ της Κλαμπ Μπριζ.

Σύμφωνα λοιπόν με Ολλανδικά ΜΜΕ, ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Έρικ Τεν Χαγκ, στην άκρη του πάγκου του Αγιαξ, είναι ο τεχνικός της Μπριζ, Άλφρεντ Σρέντερ.

Έτσι η βελγική ομάδα θα βγει στην αγορά για προπονητή, με τον Ιβάν Λέκο, να είναι ένας εκ των υποψηφίων σύμφωνα με τα Βελγικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Λέκο δεν θα βρίσκεται στα φαβορί και ο λόγος έχει να κάνει με τις σχέσεις του με τον CEO, Βενσάν Μανάρτ που σε δημόσιες τοποθετήσεις του δεν έχει πει και τα καλύτερα για τον Λέκο.

Θυμίζουμε πως ο Λέκο είναι πρωταθλητής Βελγίου με την Μπριζ τη σεζόν 2017-2018, σεζόν στην οποία αναδείχθηκε και κορυφαίος προπονητής στο Βέλγιο,  ενώ κατέκτησε και το Super Cup με την ίδια ομάδα. Δούλεψε στην Αλ Αΐν στα Εμιράτα, την ομάδα στην οποία δουλεύει τώρα ο Σεργκέι Ρεμπρόφ που επίσης έχει απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο στην ΑΕΚ.  Επέστρεψε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Αντβέρπ με την οποία κατέκτησε το κύπελλο το 2020.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X