Τσέλσι: Oταν ο Τόρες άφησε ανοιχτή πληγή στην «καρδιά» της Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Τσέλσι: Oταν ο Τόρες άφησε ανοιχτή πληγή στην «καρδιά» της Μπαρτσελόνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 1-0 των Λονδρέζων από το πρώτο παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ασφαλώς και δεν μπορούσε να προκαλέσει καμία ασφάλεια στο σύνολο του Ρομπέρτο Ντι Ματέο ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού στο «Καμπ Νόου».

Την 24η του Απρίλη του 2012, η Τσέλσι εμφανίστηκε στην Βαρκελώνη, μπήκε στο γήπεδο κι εκεί αντιλήφθηκε ότι τα πάντα θα μπορούσαν να στραβώσουν πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα…

Ο Κέιχιλ αποχώρησε τραυματίας στο 12ο λεπτό, ο Μπουσκέτς στο 35′ έβαλε μπροστά την Μπαρτσελόνα, ο Τέρι δυο λεπτά αργότερα με ανόητο χτύπημα αποβλήθηκε και ο Ινιέστα στο 44′ έκανε το 2-0 για τους «μπλαουγκράνα».

Με το γήπεδο να έχει.. κατηφορίσει, το σκορ να έχει ήδη φτάσει σε επίπεδο αποκλεισμού για την Τσέλσι και με αριθμητικό μειονέκτημα, ποιος θα μπορούσε να πιστέψει σε διαφορετική έκβαση;

Η απάντηση είναι: Οι μαχητικοί «μπλε»!

Στο 45′ ο Ραμίρες με υπέροχη λόμπα καταφέρνει να μειώσει προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα, στο 49′ ο Μέσι πετυχαίνει το δοκάρι σε πέναλτι και στις καθυστερήσεις ενώ όλο το ματς παίζεται στα καρέ του Τσεχ, ο Τόρες φεύγει στην αντεπίθεση!

Μόνος με τον Βαλδές, τον περνάει κι εκείνον και πλασάρει εύστοχα για τον θρίαμβο των Λονδρέζων και το απόλυτο σοκ των γηπεδούχων!

Φυσικά η Τσέλσι έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό με την Μπάγερν στο Μόναχο, ωστόσο, εκείνη τη βραδιά πριν από ακριβώς μια δεκαετία, τα επίσημα στοιχεία του αγώνα αποτύπωναν την απίθανη κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η κατοχή ήταν 72%-28% για την Μπαρτσελόνα, οι μεταβιβάσεις 776 – 254 και οι τελικές 22-7…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X