Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ βρήκε τη λέξη «προδότης» γραμμένη στα αποδυτήρια πριν από δύο χρόνια

Τη γλίτωσε με διάταση ο Πικέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα Ζεράρ Πικέ βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική τα τελευταία 24ωρα. Τα ηχητικά με τις συνομιλίες του με τον πρόεδρο της RFEF, Λουίς Ρουμπιάλες, έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα για τον πολύπειρο αμυντικό, που αφενός φέρεται να έλαβε προμήθεια 24 εκατομμυρίων ως προμήθεια για να γίνει το Σούπερ Καπ Ισπανίας στην Σαουδική Αραβία, αφετέρου παρουσιάζεται να προδίδει τον Σέρχιο Ράμος, παρότι ο τελευταίος αιτήθηκε εχεμύθεια για όσα συζήτησαν.

Στα προαναφερθέντα, προσθέστε τις διαπραγματεύσεις του πριν από 2 χρόνια κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με τον τότε πρόεδρο του συλλόγου Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, για βελτίωση του συμβολαίου του με αντάλλαγμα την κατανομή της πληρωμής σε δόσεις προς διευκόλυνση της ομάδας που διένυε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Εκείνη την περίοδο ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ ζήτησε 50% μείωση των αποδοχών από τους παίκτες, ο Πικέ είχε λίγο πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του για τέσσερα ακόμα χρόνια, με σταθερό μισθό 41 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους. Όταν λοιπόν οι υπόλοιποι παίκτες έμαθαν τις λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου, ειδικά οι βετεράνοι που ήθελαν να διατηρήσουν μια ενιαία στάση, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και ο Καταλανός μπακ βρήκε τη λέξη «προδότης» γραμμένη στον πίνακα. Πληροφορία που δημοσιεύει σήμερα (23/04) η εφημερίδα ABC.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η αρχηγεία του Πικέ το 2018 δεν ήρθε μετά από επιλογή των συμπαικτών του, αλλά λόγω παλαιότητας, ενώ κι οι σχέσεις του με τον Λιονέλ Μέσι δεν είναι καλές και επί του παρόντος οι δύο εμβληματικοί παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν μιλάνε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X