Βούλιαξε τουριστικό σκάφος στην Ιαπωνία - Αγνοούνται 26 επιβάτες

Βούλιαξε τουριστικό σκάφος στην Ιαπωνία - Αγνοούνται 26 επιβάτες

Σήμα κινδύνου στην Ιαπωνία με 26 επιβάτες σε τουριστικό σκάφος που έχει πλημμυρίσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα δυσάρεστο γεγονός έρχεται από την Ιαπωνία, αφού ένα τουριστικό σκάφος με 26 επιβαίνοντες και παιδιά ανάμεσά τους, βούλιαξε ανοιχτά του νησιού και οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται είναι αρκετά δυσοίωνες αναφορικά με επιζώντες.

Όπως αναφέρει το CNN, το τουριστικό σκάφος είχε στείλει σήμα κινδύνου στην ακτοφυλακή της Ιαπωνίας, καθώς η πλώρη είχε πλημμυρίσει. Το πλήρωμα και οι επιβάτες φορούσαν σωσίβια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί επιζώντες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η ιαπωνική ακτοφυλακή έλαβε αρχικά επαφή από το πλήρωμα του σκάφους γύρω στη 1.15 μ.μ. τοπική ώρα, πριν στείλει πέντε περιπολικά σκάφη και δύο αεροσκάφη για την έρευνα, αλλά στη συνέχεια έχασε την επαφή με το πλήρωμα. Στάλθηκαν ελικόπτερα έρευνας στην περιοχή, περίπου τέσσερις ώρες μετά την αποστολή του σήματος κινδύνου, ενώ οι διασώστες έχουν συστήσει μία ομάδα αναζήτησης των αγνοουμένων.

Η χερσόνησος Shiretoko, που αγνοούνται οι 26 επιβαίνοντες του σκάφους, αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO για τη μοναδική άγρια ζωή της.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X