Απίθανη Άρσεναλ (3-1) την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ που την αφήνει εκτός Champions League (VIDEO)

Απίθανη Άρσεναλ (3-1) την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ που την αφήνει εκτός Champions League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Άρσεναλ έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στην τετράδα νικώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Άρσεναλ πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 3-1 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μπορεί να αποδειχθεί κομβική για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου. Απ’ την άλλη πλευρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ψαλίδισε» τις ελπίδες της για είσοδο στην τετράδα.

Στο 3’ ο Τσάκα έκανε τη σέντρα, οι Βαράν και Τέλες δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, η μπάλα έφτασε στον Σακά που έκανε το πλασέ, ο Ντε Χέα απέκρουσε και στην κενή εστία ο Ταβάρες άνοιξε το σκορ (1-0). Η Γιουνάιτεντ πάντως, δεν άργησε να βγάλει αντίδραση και είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, ενώ οι fans της Αρσεναλ έδειξαν το εκπληκτικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου στο 7’ καθώς σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν παρατεταμένα ως φόρο τιμής στο παιδί που «έχασε» πρόσφατα ο Ρονάλντο.

Ο αγώνας ήταν ανοικτός, η Αρσεναλ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Ν’ Κέτια να χάνει από τον Ντε Χέα σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, όμως στο 32’ η ομάδα του Αρτέτα πήρε καθαρό προβάδισμα. Το VAR έδειξε ανατροπή του Σακά από τον Τέλες και ο ίδιος σκόραρε για δεύτερο σερί ματς από τη βούλα για το 2-0.

Στο 34’ ο Κριστιάνο μείωσε  με αριστερό σουτ μετά τη σέντρα του Μάτιτς και το 2-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ράνγκινγκ προσπάθησε να πιέσει ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 57’ ο Ταβάρες έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και τη μπάλα στη βούλα του πέναλτι έστησε ο Μπρούνο Φερνάντες και όχι ο Ρονάλντο. Ο πρώην άσος της Σπόρτινγκ εκτέλεσε αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να είναι καλύτερη και να δημιουργεί προβλήματα στην Αρσεναλ. Στο 59’ το διαγώνιο σουτ του Ελάνγκα μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Ράμσντεϊλ και στο 63’ ο Αγγλος τερματοφύλακας έβαλε το χέρι του στην μπάλα στο σουτ του Νταλότ από κοντά και την έστειλε στο δοκάρι για 3η φορά στον αγώνα. Στο 71’ ο Τσάκα βρήκε χρόνο και χώρο και έπιασε το δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα, ο Ντε Χέα δεν είχε καλό οπτικό πεδίο και το μόνο που μπόρεσε να δει ήταν την μπάλα στα δίχτυα του.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με την ομάδα του Αρτέτα να πηγαίνει στους 60 πόντους, ενώ στην αντίπερα όχθη οι «κόκκινοι διάβολοι» παρέμειναν στους 54 βαθμούς.


ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X