Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ θα πάρει λιγότερα από τη... μισή αμοιβή του Γκουαρδιόλα

Προφορική συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τεν Χαγκ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Πέμπτη (21/4) βγήκε «λευκός καπνός» στην υπόθεση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να ανακοινώνουν την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαγκ από το καλοκαίρι, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τον Άγιαξ.

Ο Ολλανδός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα αμοίβεται με 9 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο και θα είναι ο πέμπτος πιο ακριβοπλήρωμενος τεχνικός της Premier League.

Ο προπονητής με το πιο «βαρύ» συμβόλαιο στο νησί δεν είναι άλλος από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό κόουτς της Μάντσεστερ Σιτι να παίρνει παραπάνω από τα διπλάσια χρήματα που θα λάβει ο άλλοτε συνεργάτης του στη Μπάγερν Μονάχου (19 εκ.). Δεύτερος στη λίστα είναι ο Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ (16 εκ.), τρίτος ο Αντόνιο Κόντε της Τότεναμ (15 εκ.), τέταρτος ο Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ, ο οποίος ήταν στο «στόχαστρο» των «Κόκκινων Διαβόλων» (10 εκ.), ενώ ο Τεν Χαγκ έχει πιο ακριβό συμβόλαιο τόσο από τον Μικέλ Αρτέτα της Άρσεναλ (8,3 εκ.) όσο και από τον Τόμας Τούχελ της Τσέλσι (8 εκ.).

H λίστα με τα συμβόλαια των προπονητών της Premier League:Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ θα πάρει λιγότερα από τη... μισή αμοιβή του Γκουαρδιόλα

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X