Λαπόρτα: «Πιθανόν να έρθει στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι» (VIDEO)

Λαπόρτα: «Πιθανόν να έρθει στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Λαπόρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κινηθεί πιο ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι το καλοκαίρι κάτι που το δείχνουν οι διαφαινόμενες προσθήκες των Φρανκ Κεσί και Αντρέας Κρίστενσεν.

Ωστόσο έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και για την απόκτηση του Χάαλαντ είτε του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τη περίπτωση του Νορβηγού να παρουσιάζει δυσκολίες.

Ο Πολωνός στράικερ φαίνεται πως αποτελεί τον νέο «εκλεκτό» των Μπλαουγκράνα για την αιχμή του δόρατος, με ΜΜΕ της πατρίδας του μάλιστα να αποκαλύπτουν πως οι δυο πλευρές έχουν καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας τους επόμενο καλοκαίρι.

Ένα σενάριο που «φούντωσε» ακόμα περισσότερο έπειτα από τα λόγια του προέδρου της Μπάρτσα, Τζοάν Λαπόρτα, σε φίλο της ομάδας.

Ερωτηθείς για το αν ο «Λέβα» θα αποτελεί μέλος των Μπλαουγκράνα τη νέα σεζόν, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου απάντησε πως «αυτός έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει», επαληθεύοντας τα ρεπορτάζ για το ισχυρό φλερτ που έχει αναπτυχθεί εδώ και καιρό μεταξύ των δυο πλευρών.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X