ΑΕΚ: Αγώνες γιορτή για τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Αγώνες γιορτή για τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με φιλικούς αγώνες κόντρα στη Γ.Ε Ναυπλίου ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των ακαδημιών βόλεϊ της ΑΕΚ πριν το Πάσχα.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι των ακαδημιών της ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Άκης Χατζηαντωνίου και ο προπονητής, Γιώργος Γιουβανάκογλου υποδέχτηκαν την Γ.Ε Ναυπλίου στη Νέα Φιλαδέλφεια έχοντας έτσι την δυνατότητα οι δύο ομάδες να δώσουν μια σειρά από χρήσιμα φιλικά. Τα κορίτσια και των δύο ομάδων προσέφεραν όμορφο θέαμα, πήραν χρόνο συμμετοχής, διασκέδασαν και επιβεβαίωσαν πως πάνω από όλα ο αθλητισμός είναι χαρά και υγεία. Η Γ.Ε Ναυπλίου θέλησε μάλιστα να ευχαριστήσει την ΑΕΚ για την φιλοξενία: «Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο της ΑΕΚ, τον προπονητή Γιώργο Γιουβανάκογλου και τον υπεύθυνο  ακαδημιών Άκη Χατζηαντωνίου για τη φιλοξενία κ την εμπειρία που μας χάρισαν. Ήταν ένα υπέροχο κλείσιμο για τις διακοπές του Πάσχα ..Επιφυλασσόμαστε ν ανταποδώσουμε την φιλοξενία σύντομα στο Ναύπλιο».

Δείτε φωτογραφίες από τους φιλικούς αγώνες της ΑΕΚ με την ΓΕ Ναυπλίου

ΑΕΚ: Αγώνες γιορτή για τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αγώνες γιορτή για τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αγώνες γιορτή για τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αγώνες γιορτή για τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αγώνες γιορτή για τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αγώνες γιορτή για τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X