Μαγκουάιρ: «Δεν θα με διώξουν από την ομάδα δειλοί άνθρωποι»

Μαγκουάιρ: «Δεν θα με διώξουν από την ομάδα δειλοί άνθρωποι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αντεπίθεση έπειτα από την απειλή για βόμβα στο σπίτι του βγήκε ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος δήλωσε πως δεν πτοείται από την κακία του κόσμου.

Εκτός ελέγχου έχει βγει η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα και από την ειδοποίηση που υπήρξε για βόμβα στο σπίτι του Χάρι Μαγκουάιρ και τον έλεγχο που έσπευσε να κάνει η Αστυνομία.

Ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» ήταν παρόντας στο σπίτι, μαζί με την σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά, την στιγμή που έγινε το τηλεφώνημα για βόμβα. Παρά  το γεγονός ότι η σοβαρότητα του περιστατικού ήταν τέτοια, η οποία προκάλεσε ανησυχία, ο Άγγλος αμυντικός έδειξε να μην πτοείται.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος του μιλώντας στην «Sun» ανέφερε τα εξής σχετικά με το περιστατικό: «Δεν θα τον διώξουν από την ομάδα τέτοιοι δειλοί άνθρωποι. Απόλυτη προτεραιότητά του είναι η ασφάλεια και η χαρά της οικογένειάς του, ωστόσο, εκείνος θέλει να συνεχίσει στην ομάδα και να δείξει ότι έχει τον δυναμικό χαρακτήρα που απαιτείται για ν’ αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις».

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X