Τιάγκο Σίλβα: Ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι στην Premier League!

Απίστευτο: Ο Τιάγκο Σίλβα χρεώνει με 400 ευρώ τους θαυμαστές του που θέλουν να του στείλουν μήνυμα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Τιάγκο Σίλβα έφτασε σε αξιοσημείωτο επίτευγμα με τη μπλε φανέλα, έστω κι αν δεν κατάφερε να το συνδυάσει με νίκη.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ επιστρατεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 2-2, όμως, συμμετείχε στο λάθος του τρίτου γκολ της Άρσεναλ και το φινάλε ήταν πικρό για τους «μπλε».

Το τελικό 4-2 κάνει τρεις τις διαδοχικές εντός έδρας ήττες για το σύνολο του Τόμας Τούχελ και ο Τιάγκο Σίλβα δεν καταφέρνει να χαρεί όπως θα ήθελε το γεγονός πως έγινε ο γηραιότερος outfield ποδοσφαιριστής της Τσέλσι στα χρονικά της Premier League.

Η συμμετοχή του στο ματς με τους «κανονιέρηδες» κατεγράφη στην ηλικία των 37 ετών και 210 ημερών, ξεπερνώντας τον Γκρέιαμ Ριξ που τον Μάιο του 1995 είχε παίξει όντας 37 ετών και 203 ημερών σε ματς απέναντι στην Άρσεναλ! Τότε, όμως, η Τσέλσι είχε επικρατήσει με σκορ 2-1.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X