Τότεναμ: Ζήτησε έξι μεταγραφές από την διοίκηση ο Κόντε

Τότεναμ: Ζήτησε έξι μεταγραφές από την διοίκηση ο Κόντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντόνιο Κόντε, σχεδιάζει τις κινήσεις του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση έξι παικτών, ώστε η Τότεναμ να γίνει πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «Σπερς», Ντάνιελ Λίβι, και ξεκαθάρισε πως η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν στην Premier League.

Στο μεταξύ ο Κόντε θέλει να έχει περισσότερες λύσεις και στο χώρο της άμυνας και κατέθεσε πρόταση 35 εκατ. ευρώ στην Τορίνο για την απόκτηση του Γκλέισον Μπρέμερ. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος σέντερ μπακ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Serie A και ήταν στα πλάνα της Τότεναμ και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά τότε η Τορίνο απάντησε αρνητικά.

Επίσης ο Κόντε θέλει να πάρει από την ιταλική ομάδα και τον δεξιό μπακ, Γουίλφριντ Σίνγκο. Ο 21χρονος διεθνής μπακ από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν και η Τότεναμ θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Να σημειωθεί πως για τον Μπρέμερ ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ, ενώ για τον Σίνγκο κινούνται Αρσεναλ και Γιουβέντους.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X