Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ευχαριστώ Άνφιλντ, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» (VIDEO)

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ευχαριστώ Άνφιλντ, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση τις τελευταίες μέρες μετά το χαμό του αγοριού από τα νεογέννητα δίδυμα που περίμενε με την σύζυγο του Χεορχίνα.

Ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο στο Άνφιλντ οι οπαδοί χειροκρότησαν στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης της με τους γηπεδούχους να του τραγουδούν το «You ‘ll never walk alone» ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του παιδιού που έχασε ο 37χρονος μεσοεπιθετικός.


Το πρωί της Τετάρτης (20/4), πριν καν συμπληρωθούν 48 ώρες, ο Κριστιάνο βρήκε το ψυχικό σθένος, βρέθηκε στο Κάρινγκτον και πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για όλα τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης που του έστειλαν τις τελευταίες ημέρες.

«Ενας κόσμος… Ένα άθλημα… Μια παγκόσμια οικογένεια… Ευχαριστώ, Άνφιλντ. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη στιγμή σεβασμού και συμπόνιας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του παρακάτω βίντεο που δείχνει τον κόσμο στο «Άνφιλντ» να τον χειροκροτεί.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X