Υψηλό το επίπεδο των προπονητών που μιλάει η ΑΕΚ

Υψηλό το επίπεδο των προπονητών που μιλάει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Tο αποτέλεσμα θα μετρήσει, αλλά είναι ξεκάθαρο πως το επίπεδο των υποψήφιων είναι όσο καλό θα μπορούσε να ήταν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατανοητό να είναι μπερδεμένος ο κόσμος λίγο, μετά την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στην Αθήνα, χωρίς να την έχει ακολουθήσει κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη. Είναι κατανοητό, αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο, δεν υπάρχει καμιά ανακολουθία από πλευράς ΑΕΚ.

Και τη μέρα που έγινε γνωστό πως θα έρθει ο Αλμέιδα εδώ, από την ΑΕΚ ξεκαθάρισαν πως είμαστε στο κλείσιμο των κύκλων των επαφών, σε αυτό εντάσσεται και η άφιξη του Αργεντινού τεχνικού και πως θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα η απόφαση. Και βασικά αυτό φαίνεται να συμβαίνει τώρα.

Δεν έχουν βγει πολλά σε σχέση με το τι έγινε στις συζητήσεις εδώ με τον Αλμέιδα. Και κάποιες ακόμη που ενδεχομένως να γίνουν πριν φύγει, πιθανότατα μόνο πλέον με τα στελέχη της ΠΑΕ. Προκύπτει όμως πως δεν υπάρχει διαφωνία από πλευράς ΑΕΚ στα βασικά ζητούμενα του Αλμέιδα, για το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα ήθελε να δουλέψει στην Ένωση. Αυτό που ξέρω είναι πως υπάρχει θετική ανταπόκριση από πλευράς Μελισσανίδη σε όλες τις βασικές προϋποθέσεις που βάζει ο Αργεντινός.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X