Μπαρτσελόνα: Η γκρίνια του Πικέ στον πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας για διαιτησία

Μπαρτσελόνα: Η γκρίνια του Πικέ στον πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας για διαιτησία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την… στενή σχέση που έχει ο Ζεράρ Πικέ με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας από τον οποίο ζητούσε χάρες.
Ο Ισπανός αμυντικός είχε εκφράσει στον Λουίς Ρουμπιάλες τα παράπονά του για τη διαιτησία μετά από έναν αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ,τέσσερις ημέρες πριν από το Clasico της σεζόν 2019-2020.

Το παιχνίδι είχε λήξει 2-2 και ο Πικέ είχε ζητήσει πέναλτι στο τελευταίο λεπτό. Ο διαιτητής Αλμπερόλα Ρόχας δεν εξέτασε καν τη φάση στο VAR και ο άσος των Καταλανών τα… έψαλε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Η συζήτηση μεταξύ Ρουμπιάλες και Πικέ, όπως αποκάλυψε η εφημερ΄θιδα Confidencial, είχε ως εξής:

Ρουμπιάλες: «Πώς είσαι;»

Πικέ: «Σκ@τ@, σήμερα τα μπέρδεψαν»

Ρουμπιάλες: «Τι έγινε;»

Πικέ: «Λοιπόν, δεν συμβουλεύτηκαν το VAR και ήταν ένα πολύ καθαρό πέναλτι. Και αυτοί από το VAR δεν είπαν τίποτα. Έπρεπε να ειδοποιήσουν τον διαιτητή».

Ρουμπιάλες: «Είμαι στη Σεβίλλη και δεν το έχω δει. Ξέρω ότι σφύριξαν ένα πέναλτι εναντίον της Μπαρτσελόνα και μου είπαν ότι δεν έδωσαν για εσάς. Αλλά καλά, θα δω αργότερα. Ε, αν έχουν κάνει λάθος… Ξέρεις ότι είμαι εγώ στη μέση».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X