Ο Νίκος Πανταζής θυμάται τα δάκρυα λύπης για την ΑΕΚ στο Περιστέρι και προσδοκά τα δάκρυα χαράς στην «OPAP Arena»

«Ευχαριστώ» του Νίκου Πανταζή στην οικογένεια της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Πανταζής θυμάται το «μαύρο» βράδυ της 21ης Απριλίου 2013 στο Περιστέρι που είχε σφραγίσει τον υποβιβασμό της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Πανταζής θυμάται το «μαύρο» βράδυ της 21ης Απριλίου 2013 στο Περιστέρι που είχε σφραγίσει τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Super League 2, αντικρίζει τη φωτογραφία του που είχε συγκλονίσει κάθε φίλο της «Ένωσης» και μιλάει για το χθες, το σήμερα και το αύριο της ομάδας που αγάπησε και αγαπά όσο λίγοι!

Το ημερολόγιο έδειχνε 21 Απριλίου 2013. Την ημέρα που πριν από μερικές δεκαετίες, τα τανκς είχαν βγει στους δρόμους της Αθήνας και η Ελλάδα μπήκε στο γύψο για επτά ολόκληρα χρόνια.

Σαν παιχνίδισμα της μοίρας, ήταν η πιο μαύρη μέρα στην ιστορία της ΑΕΚ. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, τα «τανκς» της καταστροφής, ισοπέδωναν την «κιτρινόμαυρη» ιστορία. Το σφύριγμα της λήξης του ματς με τον Ατρόμητο, σφράγιζε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα για όσα λέει ο Νίκος Πανταζής για την ΑΕΚ

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X