«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αχμέτ Τούμπα»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αχμέτ Τούμπα»
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του Αχμέτ Τούμπα της Βάλβαϊκ φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον 24χρονο διεθνή Αλγερινό στόπερ, Αχμέτ Τούμπα ενδιαφέρεται η ΑΕΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ο Αλγερινός στόπερ της Βάαλβαϊκ όπως γράφεται σε ΜΜΕ του εξωτερικού κυκλοφορεί στις ατζέντες διάφορων ομάδων μεταξύ άλλων και η Ενωση.

Ο 24χρονος αμυντικός θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του Ολλανδικού πρωταθλήματος και κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της χώρας του στις 29 Μαρτίου. Σκόραρε μάλιστα το τέρμα της Αλγερίας στην ήττα με 2-1 από το Καμερούν.

Το δημοσίευμα για τον Αχμέτ Τούμπα

Θεωρούμενος ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ο Αχμέτ Τούμπα θα μπορούσε να φύγει από την ομάδα του Βάλβαϊκ αυτό το καλοκαίρι.

Ενώ αρνήθηκε να φύγει τον περασμένο χειμώνα, προτιμώντας να τελειώσει τη σεζόν με τον σύλλογό του, ο Αλγερινός διεθνής έχει φλερτάρει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το Foot Mercato, η ΑΕΚ, η Μπενφίκα, η Μπέτις και η Λεβερκούζεν έχουν εξετάσει το προφίλ του.

Ο 24χρονος κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αλγερίας κατά την τελευταία συγκέντρωση των Fennecs για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Σκόραρε μάλιστα το γκολ της Αλγερίας κόντρα στο Καμερούν στη ρεβάνς που έχασαν από τους πράσινους ( 1-2).

Η μεταγραφική περίοδος λοιπόν θα είναι ζωηρή για τον Τούμπα σε λίγες εβδομάδες.

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X