Μέγας είσαι Κολόμ και θαυμαστά τα έργα σου, με σόου του Ισπανού η ΑΕΚ νίκησε (80-74) τον Ηρακλή

Μέγας είσαι Κολόμ και θαυμαστά τα έργα σου, με σόου του Ισπανού η ΑΕΚ νίκησε (80-74) τον Ηρακλή
Photo Credits: INTIME

Απίστευτη εμφάνιση και μαγικά πράγματα από τον Ισπανό παικταρά, οδήγησε την κακή ΑΕΚ σε σημαντική νίκη επί του αποδεκατισμένου Ηρακλή

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ηρακλή στο κλειστό των Ανω Λιοσίων για την 23η αγωνιστική της Basket League και πήρε τη νίκη με 80-74 με τον Κίνο Κολόμ να είναι εντυπωσιακός με 34 πόντους.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Ηρακλή με 80-74, χάρις στον μέγα Κολόμ που κέρδισε σχεδόν μόνος του τον Ηρακλή που είχε μόλις 7 παίκτες διαθέσιμους. Η Ένωση είχε κακή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μόνο με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να ξεφύγει και γλιτώσει ένα αγχωτικό φινάλε. Για άλλο ένα ματς ήταν μαγικός ο Κολόμ που σκόραρε 34 πόντους και μοίρασε 6 ασιστ, ενώ και ο Μαυροειδής βοήθησε επιθετικά. Σημαντικό ότι μετά από 4 μήνες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Μπράιαν Ανγκόλα που βέβαια ήταν εκτός ρυθμού.

To ματς

Ο Κούρο Σεγκούρα ξεκίνησε με τους Κολόμ, Φλιώνη, Πετρόπουλος, Κουζέλογλου και Μαυροειδή ενώ ο κόουτς Μέξας παρέταξε τους Γκάρετ, Πετανίδης, Ντολεζάι, Έιμπραμς και Παπαδάκης. Χαλαρό ξεκίνημα για τις 2 ομάδες, με την ΑΕΚ να έχει σωστές επιλογές στην επίθεση αλλά στην άμυνα να δέχεται εύκολα καλάθια (12-10). Η ζώνη του Ηρακλή είχε προβληματίσει την ΑΕΚ στο πρώτο δεκάλεπτο που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό (17-20).

7-0 σερί από την Ένωση στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου που πήρε το προβάδισμα τρίποντο του Ράουτινς και βολές του Κολόμ (24-20). Συνεχίστηκε η χαλαρότητα στην άμυνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή να παραμένει κοντά στο σκορ με τον Χένρι να σκοράρει (26-25). Με τον Κολόμ να οδηγεί την ΑΕΚ επιθετικά προσπαθούσε να ξεφύγει όμως ο Ηρακλής κρατιόταν στο σκορ (33-32). Η Ένωση ολοκλήρωσε ένα κακό ημίχρονο προηγούμενη με 2 πόντους χάρις στην επιθετική ικανότητα του Κολόμ που είχε 16 πόντους (35-33).

H ζώνη του Ηρακλή είχε αναγκάσει την ΑΕΚ να αναλωθεί σε τρίποντα χωρίς να είναι εύστοχη, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο (41-43). Ο Κολόμ συνέχιζε να κρατάει μόνος του την ΑΕΚ, αλλά το ίδιο έκανε και ο Έιμπραμς (51-50). Ο Αμερικανός του Ηρακλή συνέχιζε να πυροβολεί από τα 6,75 και με μπάζερ μπίτερ ισοφάρισε στην λήξη του δεκαλέπτου (56-56).

Η ΑΕΚ προσπαθούσε να ξεφύγει στο σκορ όμως η άμυνα της ήταν σε κάκιστη μέρα, αφού δεχόταν εύκολα καλάθια (61-61). Με τρίποντο του Κολόμ και του Ράουτινς και καλάθι του Μαυροειδή, η Ένωση πήρε την μεγαλύτερη διαφορά του αγώνα για πρώτη φορά (71-61). Η ΑΕΚ κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος και πήρε μια αγχωτική νίκη χωρίς να παίξει καλό μπάσκετ.

ΑΕΚ – Ηρακλής: 80-74

Δεκάλεπτα: 17-20, 35-33, 56-56, 80-74

ΑΕΚ (Σεγκούρα): Κολόμ 34, Σαξιώνης, Λάνγκφορντ 6, Φλιώνης 6, Ράουτινς 6, Πετρόπουλος 4, Ανγκόλα, Καρλής, Μαυροειδής 15, Κουζέλογλου 9, Κόνιαρης.

Ηρακλής (Μέξας): Σταμάτης, Χένρι, Γκάρετ 16, Αργυρούλης, Χαριτόπουλος 10, Πετανίδης 10, Ντολεζάι 9, Έιμπραμς 22, Παπαδάκης 7.

 



4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X