OPAP Arena: Υπογράφτηκε η σύμβαση για τον χλοοτάπητα

OPAP Arena: Υπογράφτηκε η σύμβαση για τον χλοοτάπητα
Photo Credits: INTIME

Μετά το Πάσχα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για τον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα ακόμα βήμα για την ολοκλήρωση της OPAP Arena έγινε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Live Sport» υπογράφτηκε η σύμβαση με την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή και την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στην «OPAP Arena» και μετά το Πάσχα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για τον αγωνιστικό χώρο στο νέο γήπεδο.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε ότι συνεχίζονται με φουλ ρυθμούς οι εργασίες τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Στο άνω διάζωμα του γηπέδου έχουν μπει οι βάσεις για τα δημοσιογραφικά θεωρεία τα οποία θα έχουν μάξιμουν χωρητικότητα 190 θέσεων.

Στον αγωνιστικό χώρο συνεχίζεται το στρώσιμο και έχουν πέσει τα μπετά όπου θα «φυτευτούν» οι δύο πάγκοι (ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα ορατότητας στους επισήμους), ενώ τοποθετούνται και τα τελευταία εταλμπόν για να κλείσει περιμετρικά το γήπεδο.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες για τους αναβαθμούς στο βόρειο και στο ανατολικό τμήμα του γηπέδου, καθώς επίσης και η τοποθέτηση κυβόλιθων στην πλατεία που δημιουργείται μπροστά από τα δύο Μουσεία. Το επόμενο διάστημα θα στρωθεί με ανάλογο τρόπο και ο δρόμος περιμετρικά του νέου γηπέδου.

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X