Μπορείς να βρεις την ταινία από το σκηνικό και να κάνεις το 10/10;

Μπορείς να βρεις την ταινία από το σκηνικό και να κάνεις το 10/10;

Κουίζ μνήμης, γνώσης και παρατηρητικότητας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ελληνικές ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είναι ακόμα και τώρα ζωντανά μουσεία προβολής της ζωής μίας άλλης εποχής 60, ακόμα και 70 χρόνια πριν. Προβολής όχι μόνο των ανθρώπων και των χαρακτήρων της εποχής αλλά και των άψυχων θεωρητικά πραγμάτων που όμως για πολλούς είναι συνδεδεμένα με αναμνήσεις και συναισθήματα.

Θα μπορούσες να αναγνωρίσεις τις ταινίες της εποχής αν σου δίναμε σαν πληροφορία μόνο μία εικόνα του σκηνικού που γυρίστηκαν; Χωρίς να μπορείς να διακρίνεις τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών της ταινίας καλείσαι να αναγνωρίσεις τον τίτλο της από μία μόνο φωτογραφία.

Κάντε το τεστ για τον ελληνικό κινηματογράφο.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X