Παντού νίκες για την ΑΕΚ Β’, διπλό (1-2) ξανά στην Κρήτη επί του ΟΦ Ιεράπετρας!

Παντού νίκες για την ΑΕΚ Β’, διπλό (1-2) ξανά στην Κρήτη επί του ΟΦ Ιεράπετρας!
Photo Credits: INTIME

Με γκολ των Παρρά και Μπάμπη η ΑΕΚ Β' έφυγε με το τρίποντο από την Κρήτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ συνέχισε το νικηφόρο της σερί καθώς επικράτησε με 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League 2.

Η Ενωση μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό με όμορφη προβολή του Αλέξανδρου Παρρά μετά από ασίστ του Μάριου Μιτάι.

Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους ανέλαβε δράση ο Γιώργος Θεοχάρης, ο οποίος έκανε σημαντικές επεμβάσεις, κυρίως απέναντι στον Αντερέγκεν.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους για να πετύχουν ένα γκολ και έφτασαν στην ισοφάριση στο 59ο λεπτό με τον Αντερέγκεν.

Το γκολ δεν έριξε τους παίκτες του Νίκου Παναγιωτάρα, οι οποίοι μυαλωμένα επιτέθηκαν και στο 74ο λεπτό πήραν εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Μπάμπη. Το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους, με την ΑΕΚ Β’ να πανηγυρίζει την τέταρτη νίκη της στα τελευταία έξι ματς.

Πλέον, για την Ενωση απομένουν δυο εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε Καλλιθέα (Μεγάλο Σάββατο) και Κηφισιά (Τετάρτη του Πάσχα) και ύστερα ολοκληρώνει τις φετινές υποχρεώσεις της στην Super League 2.

ΟΦ Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Καλλιτσουνάκης(21΄ λ.τ. Μούλερ), Κάρδαρης(33΄ λ.τ. Κοντοές), Ντέτλερ, Νεκούλ(85΄ Κατάλντι), Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ, Λεμονής, Χιμένεθ, Βιβάνκο, Αντερέγκεν.

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Λάτσι, Κορνέζος(70΄ Μπούσης), Μιτάϊ, Σταμούλης, Μπάμπης(88΄ Αρβανίτης), Ρουκουνάκης(56΄ Μουστακόπουλος), Παρράς(88΄ Κορομηλάς), Γιούσης, Ιατρούδης, Χριστόπουλος(70΄ Σαμπανάτζοβιτς).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X