Κατηγορούμενος του Noor One έπαθε εγκεφαλικό μόλις αποφυλακίστηκε!

Κατηγορούμενος του Noor One έπαθε εγκεφαλικό μόλις αποφυλακίστηκε!

Στο Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ο εκ των καταδικασθέντων για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor One, Γιώργος Μπουρδούβαλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες αφού υπέγραψε την αποφυλάκισή του, ο επονομαζόμενος “Κάπταιν Τζωρτζ”, εκ των καταδικασθέντων για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor One, Γιώργος Μπουρδούβαλης, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα στις Φυλακές Πατρών.

Όπως αναφέρει το «dikografies.blogspot.com» της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα, ο κατηγορούμενος Γιώργος Μπουρδούβαλης, που εξέτιε ποινή κάθειρξης για την υπόθεση του ναρκοπλοίου, υπέγραψε χτες στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Πατρών, όπου κρατείται επί 8 χρόνια, την αίτηση αποφυλάκισης του, καθώς έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο κράτησης.

Κατά τις ίδιες πηγές και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κάτι συνέβη την ώρα που υπέγραφε την αίτηση της υφ’ όρων απόλυσης του, που τον στενοχώρησε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα, μόλις επέστρεψε στο κελί του, να ανεβάσει πίεση 22. Σύμφωνα με όσα είπαν στις “Δικογραφίες” συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, του έδωσαν ένα χάπι και η πίεση του έπεσε στο 17, ωστόσο σήμερα το πρωί η υγεία του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται κρατούμενος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X