Νίκη και έφυγε για τελικούς! - Η ΑΕΚ απόψε (22:00) κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου

ΑΕΚ: Νίκησε (4-3) τον Ερμή Ζωγράφου και έκανε το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ θέλει απόψε στις 22:00 στο κλειστό των Ιλισίων να πανηγυρίσει τη νίκη επί του Ερμή Ζωγράφου και να κάνει το 3-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που έχει την ευκαιρία απόψε να πανηγυρίσει την πρόκριση της στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στις 22:00 στο κλειστό των Ιλισίων τον Ερμή Ζωγράφου στον τέταρτο μεταξύ τους ημιτελικό. Η ΑΕΚ προηγείται με 2-1 στις νίκες και θέλει να προσθέσει σήμερα στο ενεργητικό της μια ακόμη που θα την στείλει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον Δούκα στις τρεις νίκες. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 1-0 στις νίκες, δέχτηκαν την ισοφάριση στο δεύτερο παιχνίδι στα Ιλίσια και στο Καματερό πήραν εκ νέου το πλεονέκτημα και σήμερα έχουν την δυνατότητα για να κάνουν το 3-1 και να τελειώσουν την σειρά των ημιτελικών. Σε περίπτωση που ο Ερμής καταφέρει να ισοφαρίσει τότε η πρόκριση θα κριθεί σε 5ο ματς στο Καματερό. Εφόσον προκριθεί στον τελικό η ΑΕΚ θα ξεκινήσει απέναντι στον Δούκα έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιάννης Ζιάβας επέλεξε στην αποστολή τους: Αρώνη, Χριστόπουλο, Αρτινό, Δελλαπόρτα, Γούση, Πάνου, Παπακώστα, Ασημακόπουλο, Καρύδα, Μάνο, Ταρνανίδη, Αυλωνίτη, Ντάτη και Παναγόπουλο.

Ο Παναγιώτης Γούσης δήλωσε στο aek.gr: «Αύριο γνωρίζουμε ότι έχουμε να παίξουμε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Σίγουρα δεν βρισκόμαστε στη καλύτερη φυσική κατάσταση λόγω και ορισμένων τραυματισμών, αλλά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και να φύγουμε με τη νίκη. Η ήττα στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας πείσμωσε και μας έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο να δείξουμε ότι θελουμε να περάσουμε στους τελικούς και εννοείται να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X