Αρχηγική ομιλία Τσούμπερ στα Ιωάννινα: «Πάμε έξω να δείξουμε ποιοι είμαστε!»

Αρχηγική ομιλία Τσούμπερ στα Ιωάννινα: «Πάμε έξω να δείξουμε ποιοι είμαστε!»
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε στους συμπαίκτες του πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 2-3 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και πέτυχε την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ της Super League. Kάπως έτσι πήρε… ανάσα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Μετά από αρκετό καιρό, ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Εκτός από την ασίστ που μοίρασε στον Λάζαρο Ρότα, έφτιαξε και το πρώτο γκολ, ενώ ήταν γενικότερα αρκετά υποστηρικτικός στο επιθετικό παιχνίδι, έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο και έδειξε στοιχεία από εκείνα που τον έκαναν να ξεχωρίσουν από την αρχή με την Ένωση. «Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του. Ετρεξε πολύ, πίεσε, μάρκαρε, ήταν ομαδικός», είπε για τον Τσούμπερ ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Πριν το παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων, ο Ελβετός εξτρέμ βγήκε μπροστά και μίλησε στους συμπαίκτες του προσπαθώντας να τους αφυπνίσει ενόψει της συνέχεια κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου για την έξοδο στην Ευρώπη.

Η ομιλία Τσούμπερ

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, εδώ μέσα στα αποδυτήρια, όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα. Να βγούμε μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε ποιοι είμαστε. Να κάνουμε αυτό που πρέπει και αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα. Να τα δώσουμε όλα», ήταν ανάμεσα σε όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ στους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ.

Αναφορικά με την παραμονή του Τσούμπερ στην Ελλάδα, πριν μερικές εβδομάδες η ιστοσελίδα της Φρανκφούρτης, «fr.de», ανέφερε ότι ο Ελβετός άσος νιώθει άνετα στην ΑΕΚ τονίζοντας ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν θα επιστρέψει στην Άιντραχτ, ακόμα και αν η «Ένωση» δεν ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του το καλοκαίρι.

Όμως η κίνηση του πριν το ματς με τον ΠΑΣ ίσως δείχνει ότι ο Τσούμπερ είναι… ψημένος να μείνει και να πιέζει και ο ίδιος προς την ίδια κατεύθυνση.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X