Παρί Σεν Ζερμέν: Έλυσε τη σιωπή του για το θέμα του συμβολαίου του ο Ποτσετίνο

Ποτσετίνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, οπότε δεν είναι απλά θέμα θέλησης αλλά συμβατικό. Έχω ακόμα άθικτη την επιθυμία για ρεβάνς στο Champions League». Τάδε έφη Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, παρά τη φημολογία που τον θέλει μακριά από το Παρίσι τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Όταν κατακτήσουμε τον τίτλο, ελπίζω αύριο, θα είναι η ώρα να καθίσουμε μαζί για να σχεδιάσουμε το μέλλον της ομάδας», πρόσθεσε ο Αργεντινός τεχνικός, απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον του την παραμονή της 33ης ημέρας στη Ligue 1, που θα μπορούσε να στέψει την ομάδα του πρωταθλήτρια Γαλλίας, πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του Σαμπιονά.

Η Παρί έχει πλεονέκτημα 15 βαθμών έναντι της Μαρσέιγ και μπορεί να κατακτήσει τον δέκατο τίτλο της αύριο, εάν πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα στον αγώνα με την Ανζέ, σε σχέση με εκείνο της Μαρσέιγ απέναντι στη Ναντ.

Για το πρώτο match point της σεζόν, ο Ποτσετίνο θα παίξει χωρίς πολλά από τα αστέρια του, από τον αποκλεισμένο Νεϊμάρ μέχρι τους τραυματίες Μέσι και Βεράτι, αλλά θα έχει την ευκαιρία να βάλει μερικούς νεαρούς παίκτες για να αποκτήσουν εμπειρία.

Αποκλεισμένος από το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, από το Κύπελλο Γαλλίας (από τη Νις) και ηττημένος στον τελικό του γαλλικού Σούπερ Καπ από τη Λιλ, ο Ποτσετίνο στοχεύει στο πρώτο του πρωτάθλημα με τους Παριζιάνους, έχοντας μέχρι στιγμής κατακτήσει «μόνο» ένα Κύπελλο Γαλλίας πέρυσι και Σούπερ Καπ το 2020.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X