Κοουτίνιο: H Άστον Βίλα τον θέλει με τα μισά λεφτά της ρήτρας

Κοουτίνιο: H Άστον Βίλα τον θέλει με τα μισά λεφτά της ρήτρας
Photo Credits: INTIME

Την απόκτηση του Κοουτίνιο θα προσπαθήσει η Άστον Βίλα το ερχόμενο καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Φελίπε Κοουτίνιο αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα της Μπαρτσελόνα πήγε ως δανεικός στην Άστον Βίλα και επέστρεφε στα αγγλικά γήπεδα έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ επέστρεψε στις… υψηλές πτήσεις και σε 12 συμμετοχές μετράει 4 γκολ και 3 ασίστ.

Η εντυπωσιακή του απόδοση στην Αγγλία φαίνεται πως έχει γεννήσει την επιθυμία στην Άστον Βίλα να μονιμοποιήσει την παρουσία του στο κλαμπ! Σύμφωνα με το «Skysports», οι Χωριάτες θέλουν να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Βραζιλιάνο, αλλά όχι για τα 40 εκατομμύρια ευρώ που ορίζει η τρέχουσα ρήτρα.

Αντίθετα ο σύλλογος σκοπεύει να κάτσει ξανά στο τραπέζι με τους Καταλανούς για να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους της αγοράς, με την αντιπρόταση να αφορά καταβολή 20 εκατομμυρίων ευρώ για την ολοκλήρωση του deal.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X