Ραμζάν Καντίροφ: «Θα καταλάβουμε το Azovstal με τη βοήθεια του Παντοδύναμου - Oσοι καταθέσουν τα όπλα τους θα μείνουν ζωντανοί»

Ραμζάν Καντίροφ: «Θα καταλάβουμε το Azovstal με τη βοήθεια του Παντοδύναμου - Oσοι καταθέσουν τα όπλα τους θα μείνουν ζωντανοί»

Ο Ράμζαν Καντίροφ ανέφερε ότι ρωσικές δυνάμεις θα καταλάβουν σήμερα τη χαλυβουργία Azovstal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πόλεμος στην Ουκρανία καλά κρατεί. Ο Ραμζάν Καντίροφ  ηγέτης της ρωσικής περιφέρειας της Τσετσενίας και σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε γεμάτος σιγουριά στο Telegram ότι σήμερα οι ρώσικες δυνάμεις θα καταλάβουν τη χαλυβουργία Azovstal όπου αντιστέκονται  σθεναρά οι Ουκρανοί υπερασπιστές.

«Σήμερα, με τη βοήθεια του Παντοδύναμου, θα… καταλάβουμε πλήρως το Azovstal» είπε ο Καντίροφ σε ηχητικό μήνυμα.

Η Ρωσία κάλεσε τις ουκρανικές δυνάμεις και τους ξένους μαχητές, που έχουν οχυρωθεί και υπερασπίζονται το εργοστάσιο της Azovstal, να καταθέσουν τα όπλα τους έως τις 12:00 το μεσημέρι ώρα Μόσχας (και ώρα Ελλάδας), αν θέλουν να ζήσουν. «Όλοι όσοι καταθέσουν τα όπλα τους έχουν εγγύηση ότι θα παραμείνουν ζωντανοί», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι ουκρανικές αρχές ανακοίνωσαν τη Δευτέρα, πως τουλάχιστον 1.000 άμαχοι κρύβονται σε υπόγεια καταφύγια στο Azovstal και πρόσθεσαν πως η Ρωσία ρίχνει βαριές βόμβες στο εργοστάσιο αυτό στη Μαριούπολη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X